2024 SHOEI COMPETENCE CENTER

MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
Методи за плащане
SBS nakladki
BMC filtri
akrapovic
leovince
MyMoto.bg DID verigi
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
rakavici Five
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg ochila 100%

Ботуши SIDI Crossfire 3 SRS Grey Black

код на продукта:
first to rateпърви напиши отзив   |   НОВ
not in stockизчерпано количество към момента.
СТАРА ЦЕНА:  1115 лв.
спестяваш: 396 лв.
СЕГА: -36% :   719 лв.
цената е с включен ДДС.
Количество: *

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

В мотокроса това са Ботушите. Легендарната Crossfire серия отново еволюира в 3-тото поколение на ботуша с изцяло нов дизайн и технологии, а в модела SRS можеш да сменяш подметка си сам, според типа на твоето каране. Моделът Crossfire 3 има славата на най-сигурния и най-издръжлив ботуш извън асфалта.

 

От СИДИ го наричат Technomicro, това е материя направена от микровлакна, всяко от което е по-тънко от хилядна от дебелината на косъм. Заедно тези влакна са като естествена органична кожа, но с няколко предимства: по-здрави са, по-меки са, по-леки. Също така Technomicro материята е водоустойчива, и високоустойчива на триене и износване. За сметка на това, много лесно се почиства и подържа.

 

SRS (Sole Replaceable System) DOVETAIL е патентована система на SIDI за заменяне на подметката само с отвертка в зависимост от стила и нуждите на каране.

Crossfire 3 SRS Sole

 

 

Патентована от SIDI сменяща се плоча на пищяла направена от специален термопластичен материал.

Crossfire 3 SRS  shin plate

 

 

Моделът Crossfire е със 4 на брой независими закопчалки с регулиране на каишките и с бързо и лесно закопчаване. Конструирани така, че да могат да паснат удобно на всеки крак, те са лесно сменяеми и като аксесоар.

Crossfire 3 SRS buckles

 

 

Една от технологичните революции в спорта се нарича  SIDI HYPER EXTENSION BLOCK, това е външна става на глезена, която позволява свободно движение само в рамките на анатомичните възможности на човека и блокира всичко извън това, като по този начин предотвратява хипер екстензията и разтягане на глезена.

Crossfire 3 SRS hyper extension block

 

 

FLEX VERTEBRA SYSTEM е новаторско допълнение, което идва от състезателното каране, допълнително поддържа крака и увеличава защитата в частта между глезена и пищяла, а движещата шина допринася за още по-добра мобилност на крака.

Crossfire 3 SRS flex vertebra

 

 

Благодарение на FLEX SYSTEM CF3 ботуша се нагажда по стила на каране и анатомията на всеки ездач, като по този начин той получава максимална мобилност и комфорт.

Crossfire 3 SRS flex system cf3

 

 

Благодарение на ADJUSTABLE CALF SYSTEM и допълнителните вложки, които се слагат от вътрешната част на ботуша, той може лесно да се разшири в горната си част в случаи на по-широки прасци, като продължават да предпазват от топлина и износване.

Crossfire 3 SRS adjustable calf

 

 

METATARSO CF3 е вътрешен протектор, който пази крака и ботуша  в случаите на изплъзване от степенката или манивелата. Бързо сменяем е с развиването на 4 болтчета.

Crossfire 3 SRS metatarsus

 

 

TERMOPLASTIC TOE DEFENDER е допълнителен протектор при пръстите, който освен това е релефен за максимален грип с лостчето на скоростите и спирачката.

Crossfire 3 SRS toe protector

 

 

Изцяло нова анатомична пета ANATOMICALLY SHAPED HEEL, която предпазва от усукване в задната част и дава по-високо ниво на комфорт и стабилност от предишните модели на ботуша.

Crossfire 3 SRS heel protector

 

 

Горната част на ботуша е изцяло от заменими части.

Crossfire 3 SRS assembly upper boot

 

 

CE сертифицирани за сигурност.

Мнения за продуктаМНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА
Все още няма коментари относно този продукт.
Можеш да си първия, който ще напише мнение!
ТВОЕТО РЕВЮ
Напиши мнение и оцени: Ботуши SIDI Crossfire 3 SRS Grey Black
1 звезда
2 звезди
3 звезди
4 звезди
5 звезди
Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...