MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg X-Lite kaski za motor
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg ICON moto kaski
MyMoto.bg AGV moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
NEW
MyMoto.bg HJC moto kaski
MyMoto.bg ICON moto ekipirovka iake i rakavici za motor
MyMoto.bg Dainese ekipirovka
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
MyMoto.bg Thor ekipirovka

Ботуши SIDI Crossfire 3 SRS LIMITED Yellow Grey

код на продукта: 5220
first to rateпърви напиши отзив   |   ДОБАВИ МНЕНИЕ
in stockв наличност. Доставка 1-3 дни.?
СТАРА ЦЕНА:  995 лв.
спестяваш: 196 лв.
СЕГА: -20% :   799 лв.
цената е с включен ДДС.
Количество: *

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

В мотокроса това са Ботушите. Легендарната Crossfire серия отново еволюира в 3-тото поколение на ботуша с изцяло нов дизайн и технологии, а в модела SRS можеш да сменяш подметка си сам, според типа на твоето каране. Моделът Crossfire 3 има славата на най-сигурния и най-издръжлив ботуш извън асфалта.

 

От СИДИ го наричат Technomicro, това е материя направена от микровлакна, всяко от което е по-тънко от хилядна от дебелината на косъм. Заедно тези влакна са като естествена органична кожа, но с няколко предимства: по-здрави са, по-меки са, по-леки. Също така Technomicro материята е водоустойчива, и високоустойчива на триене и износване. За сметка на това, много лесно се почиства и подържа.

 

SRS (Sole Replaceable System) DOVETAIL е патентована система на SIDI за заменяне на подметката само с отвертка в зависимост от стила и нуждите на каране.

Crossfire 3 SRS Sole

 

 

Патентована от SIDI сменяща се плоча на пищяла направена от специален термопластичен материал.

Crossfire 3 SRS  shin plate

 

 

Моделът Crossfire е със 4 на брой независими закопчалки с регулиране на каишките и с бързо и лесно закопчаване. Конструирани така, че да могат да паснат удобно на всеки крак, те са лесно сменяеми и като аксесоар.

Crossfire 3 SRS buckles

 

 

Една от технологичните революции в спорта се нарича  SIDI HYPER EXTENSION BLOCK, това е външна става на глезена, която позволява свободно движение само в рамките на анатомичните възможности на човека и блокира всичко извън това, като по този начин предотвратява хипер екстензията и разтягане на глезена.

Crossfire 3 SRS hyper extension block

 

 

FLEX VERTEBRA SYSTEM е новаторско допълнение, което идва от състезателното каране, допълнително поддържа крака и увеличава защитата в частта между глезена и пищяла, а движещата шина допринася за още по-добра мобилност на крака.

Crossfire 3 SRS flex vertebra

 

 

Благодарение на FLEX SYSTEM CF3 ботуша се нагажда по стила на каране и анатомията на всеки ездач, като по този начин той получава максимална мобилност и комфорт.

Crossfire 3 SRS flex system cf3

 

 

Благодарение на ADJUSTABLE CALF SYSTEM и допълнителните вложки, които се слагат от вътрешната част на ботуша, той може лесно да се разшири в горната си част в случаи на по-широки прасци, като продължават да предпазват от топлина и износване.

Crossfire 3 SRS adjustable calf

 

 

METATARSO CF3 е вътрешен протектор, който пази крака и ботуша  в случаите на изплъзване от степенката или манивелата. Бързо сменяем е с развиването на 4 болтчета.

Crossfire 3 SRS metatarsus

 

 

TERMOPLASTIC TOE DEFENDER е допълнителен протектор при пръстите, който освен това е релефен за максимален грип с лостчето на скоростите и спирачката.

Crossfire 3 SRS toe protector

 

 

Изцяло нова анатомична пета ANATOMICALLY SHAPED HEEL, която предпазва от усукване в задната част и дава по-високо ниво на комфорт и стабилност от предишните модели на ботуша.

Crossfire 3 SRS heel protector

 

 

Горната част на ботуша е изцяло от заменими части.

Crossfire 3 SRS assembly upper boot

 

 

CE сертифицирани за сигурност.

Мнения за продуктаМНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА
Все още няма коментари относно този продукт.
Можеш да си първия, който ще напише мнение!
ТВОЕТО РЕВЮ
Напиши мнение и оцени: Ботуши SIDI Crossfire 3 SRS LIMITED Yellow Grey
1 звезда
2 звезди
3 звезди
4 звезди
5 звезди
Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...