MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg X-Lite kaski za motor
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg ICON moto kaski
MyMoto.bg AGV moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
NEW
MyMoto.bg HJC moto kaski
MyMoto.bg ICON moto ekipirovka iake i rakavici za motor
MyMoto.bg Dainese ekipirovka
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
MyMoto.bg Thor ekipirovka

ЕКИП ЗА КРОС THOR

Караш мотокрос? Избери своя екип за крос или ендуро от един от най-добрите производители в света - THOR. Разгледай най-различни модели и цветове за крос каски, бридж или джърси, ръкавици и ботуши. Разбира се не оставяй на последно място протекторите.

Мотокрос екип Thor.

THOR е Американски производител на екипировка за мотокрос и офроуд. Основана през далечната 1901 г. този гигант е имал достатъчно време да се осъвършенства в направата на перфектния мотокрос екип.

Като един от най-добрите производители на мотокрос екипи в Света, THOR предлага пълната гама каска, ръкавици, очила и маска, ботуши и много и всякакви видове протектори в дърт, както за големи, така и за малки и подрастващи.

Ние от MyMoto.bg подбираме възможно най-качествените продукти за Мото Света в България и на Балканите. При нас ще намериш пълната гама продукти на марката. Независимо дали караш мотокрос, ендуро или скутер, тук ще откриеш всичко, което ти е нужно. Сред най-продаваните продукти са Мотокрос каска Thor Sector, както и Блуза за мотокрос Thor Pulse, също така Ръкавици за мотокрос Thor.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...