2024 SHOEI COMPETENCE CENTER

MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
Методи за плащане
SBS nakladki
BMC filtri
akrapovic
leovince
MyMoto.bg DID verigi
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
rakavici Five
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg ochila 100%

ЕКИП THOR

Караш мотокрос? Избери своя екип за крос или ендуро от един от най-добрите производители в света - THOR. Разгледай най-различни модели и цветове за крос каски, бридж или джърси, ръкавици и ботуши. Разбира се не оставяй на последно място протекторите.

Мотокрос екип Thor.

THOR е Американски производител на екипировка за мотокрос и офроуд. Основана през далечната 1901 г. този гигант е имал достатъчно време да се осъвършенства в направата на перфектния мотокрос екип.

Като един от най-добрите производители на мотокрос екипи в Света, THOR предлага пълната гама каска, ръкавици, очила и маска, ботуши и много и всякакви видове протектори в дърт, както за големи, така и за малки и подрастващи.

Ние от MyMoto.bg подбираме възможно най-качествените продукти за Мото Света в България и на Балканите. При нас ще намериш пълната гама продукти на марката. Независимо дали караш мотокрос, ендуро или скутер, тук ще откриеш всичко, което ти е нужно. Сред най-продаваните продукти са Мотокрос каска Thor Sector, както и Блуза за мотокрос Thor Pulse, също така Ръкавици за мотокрос Thor.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...