MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
MyMoto.bg HJC moto kaski
MyMoto.bg ICON moto ekipirovka iake i rakavici za motor
MyMoto.bg Dainese ekipirovka
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
MyMoto.bg Thor ekipirovka
empty img

Мото Екипировка ALPINESTARS

Alpinestars екипировка.


Alpinestars е производител на екипировка за мотори и коли от най-висок клас. Създадена през 63-та в Италия, компанията е изминала дълъг път, като в началото е започнала да произвежда ски обувки, но бързо се е ориентирала към производството на ботуши за мотокрос.

Така през 90-те години Alpinestars започва да произвежда пълната гама мото екипировка - от ръкавици за мотор, през текстилни и кожени якета, до цели състезателни екипи. След многобройни успехи с мнозина световни шампиони в моторните спортове, марката се доказва като един от най-добрите производители на мото облекло в Света.

Сред многобройните технологии, които марката въвежда в мото средите е и последната иновативна система с въздушна възглавница. Тази система се ползва успешно в екипите на състезателите от MotoGP и световния Superbike шампионат.

На нашата страница MyMoto.bg ще намериш пълната гама продукти на марката Alpinestars. Независимо дали караш мотокрос, писта, ендуро или скутер, тук ще откриеш всичко, което ти е нужно - ръкавици, кожено или текстилно яке, цял екип, ботуши или протектори. Сред най-продаваните продукти са Alpinestars SP-8 кожени ръкавици за мотор, както и Alpinestars GP Plus R кожено мото яке, също така Alpinestars SMX 6 спортен мото ботуш.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...