2024 SHOEI COMPETENCE CENTER

MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
Методи за плащане
SBS nakladki
BMC filtri
akrapovic
leovince
MyMoto.bg DID verigi
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
rakavici Five
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg ochila 100%

ALPINESTARS

Ако избереш Alpinestars екипировка за твоята сигурност, определено няма да сгрешиш. Всяко яке, екип, ръкавици или друг продукт на марката е създаден на база дългогодишен опит в мото спорта с едни от най-добрите състезатели на всички времена.

Alpinestars мото екипировка.

Alpinestars е производител на екипировка за мотори и коли от най-висок клас. Създадена през 63-та в Италия, компанията е изминала дълъг път, като в началото е започнала да произвежда ски обувки, но бързо се е ориентирала към производството на ботуши за мотокрос.

Така през 90-те години Alpinestars започва да произвежда пълната гама мото екипировка - от ръкавици за мотор, през текстилни и кожени якета, до цели състезателни екипи. След многобройни успехи с мнозина световни шампиони в моторните спортове, марката се доказва като един от най-добрите производители на мото облекло в Света.

Сред многобройните технологии, които марката въвежда в мото средите е и последната иновативна система с въздушна възглавница. Тази система се ползва успешно в екипите на състезателите от MotoGP и световния Superbike шампионат.

На нашата страница MyMoto.bg ще намериш пълната гама продукти на марката Alpinestars. Независимо дали караш мотокрос, писта, ендуро или скутер, тук ще откриеш всичко, което ти е нужно - ръкавици, кожено или текстилно яке, цял екип, ботуши или протектори. Сред най-продаваните продукти са Alpinestars SP-8 кожени ръкавици за мотор, както и Alpinestars GP Plus R кожено мото яке, също така Alpinestars SMX 6 спортен мото ботуш.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...