2024 SHOEI COMPETENCE CENTER

MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
Методи за плащане
SBS nakladki
BMC filtri
akrapovic
leovince
MyMoto.bg DID verigi
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
rakavici Five
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg ochila 100%

REV'IT

Независимо дали си пистов ентусиаст, про състезател, любител на природата и адвенчър тип, или пък караш само в града, REV’IT определено има нещо за теб. Със собствена лаборатория за изпитания, дизайн център и много опит, марката се нарежда сред водещите в Света.

REV’IT! мото екипировка.

REV’IT (РЕВИТ) са много специална компания за производство на мото екипировка. Определено всеки, който се е докосвал до тях знае това.

Главната цел, която движи компанията да върви напред с изключителни темпове и напредничави технологии и дизайн е това да инспирират хората да карат мотори, тези които карат да го правят все повече, а тези, които не го правят, да започнат. Разбира се съпътствани от основното правило „Сейфти фърст“ или сигурността е най-важна.

Всъщност от REVIT знаят много добре колко е важен и комфорта, за това хората имали допир до REVIT екипировка я търсят отново и отново.

Това е резултат на много опитни служители, ентусиазирани от и за спорта и разбира се години тестове с професионални състезатели в моторните спортове.

MyMoto.bg ви представя REV’IT Sport и изключителната гама якета, екипи, ръкавици и цяла екипировка за мотор.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...