-15% ЕКИПИРОВКА | -20% NOLAN

MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg X-Lite kaski za motor
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
MyMoto.bg HJC moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
MyMoto.bg ICON moto ekipirovka iake i rakavici za motor
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
MyMoto.bg Dainese ekipirovka
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg Thor ekipirovka

REV'IT

Независимо дали си пистов ентусиаст, про състезател, любител на природата и адвенчър тип, или пък караш само в града, REV’IT определено има нещо за теб. Със собствена лаборатория за изпитания, дизайн център и много опит, марката се нарежда сред водещите в Света.

REV’IT мото екипировка.

REV’IT (РЕВИТ) са много специална компания за производство на мото екипировка. Определено всеки, който се е докосвал до тях знае това.

Главната цел, която движи компанията да върви напред с изключителни темпове и напредничави технологии и дизайн е това да инспирират хората да карат мотори, тези които карат да го правят все повече, а тези, които не го правят, да започнат. Разбира се съпътствани от основното правило „Сейфти фърст“ или сигурността е най-важна.

Всъщност от REVIT знаят много добре колко е важен и комфорта, за това хората имали допир до REVIT екипировка я търсят отново и отново.

Това е резултат на много опитни служители, ентусиазирани от и за спорта и разбира се години тестове с професионални състезатели в моторните спортове.

MyMoto.bg ви представя REV’IT Sport и изключителната гама якета, екипи, ръкавици и цяла екипировка за мотор.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...