MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
Методи за плащане
SBS nakladki
BMC filtri
akrapovic
leovince
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
rakavici Five
REVIT от MyMoto.bg
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg Thor ekipirovka
MyMoto.bg ochila 100%

ICON

Фен си на ICON? Не е учудващо, те правят сред най-добрите мото якета, протектори и цялостна екипировка за улицата, а вече и за пистата. С уникалните си дизайн и графики, специален подбор на материали, ICON екипите постоянно се променят към по-добро следвайки всички нови тенденции и технологии в Мото Средите.

Екип и Яке Icon.

ICON е водещ производител на мото екипировка и каски за мотор. Американската марка прави едни от най-добрите дизайни на каски, екипи и аксесоари за мотор, като това в никакъв случай, не е за сметка на качеството разбира се. След като през 2015-та пуснаха на пазара новия модел Aiframe Pro, каска от най-висок клас, те отново доказаха, че са сред най-добрите в Света.

Всички продукти на ICON притежават сертификати за сигурност. А когато говорим за графики и дизайнерски решения, няма по-красиви каски от модела Airmada, Aiframe Pro, Alliance и якетата Hypersport Prime Hero. Ръкавиците за мотор, които марката предлага, са изключително удобно и същевременно сигурни.

Също така щатския производител предлага и голяма гама аксесоари, като раници, жилетки, протектори за колена, лакти и гръб. Скоро очаквайте на нашата страница и мото ботуши ICON.

Сред най-търсените и впечатляващи каски на марката са Каска ICON Airmada Scrawl, също така и ICON AIRframe PRO Ghost Carbon състезателната каска. Едни от най-продаваните ръкавици на марката са Icon Pursuit Glove ръкавици за мотор и разбира се топ продукт, като Icon Hypersport Prime кожено яке за мотор.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...