-15% ЕКИПИРОВКА | -20% NOLAN

MyMoto.bg Cart
MyMoto.bg Profile
MyMoto.bg Nolan kaski za motor
MyMoto.bg X-Lite kaski za motor
MyMoto.bg Shoei moto kaski
MyMoto.bg AGV moto kaski
MyMoto.bg ICON moto kaski
MyMoto.bg HJC moto kaski
REVIT от MyMoto.bg
MyMoto.bg ICON moto ekipirovka iake i rakavici za motor
MyMoto.bg Alpinestars ekipirovka
MyMoto.bg Dainese ekipirovka
MyMoto.bg botushi SIDI
MyMoto.bg Thor ekipirovka

ICON

Фен си на ICON? Не е учудващо, те правят сред най-добрите мото якета, протектори и цялостна екипировка за улицата, а вече и за пистата. С уникалните си дизайн и графики, специален подбор на материали, ICON екипите постоянно се променят към по-добро следвайки всички нови тенденции и технологии в Мото Средите.

Екип и Яке Icon.

ICON е водещ производител на мото екипировка и каски за мотор. Американската марка прави едни от най-добрите дизайни на каски, екипи и аксесоари за мотор, като това в никакъв случай, не е за сметка на качеството разбира се. След като през 2015-та пуснаха на пазара новия модел Aiframe Pro, каска от най-висок клас, те отново доказаха, че са сред най-добрите в Света.

Всички продукти на ICON притежават сертификати за сигурност. А когато говорим за графики и дизайнерски решения, няма по-красиви каски от модела Airmada, Aiframe Pro, Alliance и якетата Hypersport Prime Hero. Ръкавиците за мотор, които марката предлага, са изключително удобно и същевременно сигурни.

Също така щатския производител предлага и голяма гама аксесоари, като раници, жилетки, протектори за колена, лакти и гръб. Скоро очаквайте на нашата страница и мото ботуши ICON.

Сред най-търсените и впечатляващи каски на марката са Каска ICON Airmada Scrawl, също така и ICON AIRframe PRO Ghost Carbon състезателната каска. Едни от най-продаваните ръкавици на марката са Icon Pursuit Glove ръкавици за мотор и разбира се топ продукт, като Icon Hypersport Prime кожено яке за мотор.

Твоята количкаКОЛИЧКА
продукт размер бр.
Количката е празна...